• www.associacioamic.cat
  • Amb la co·laboració de

    Amb la col·laboració de

AMIC-UGT S’ADHEREIX AL CHARTER PER LA DIVERSITAT A CATALUNYA

Raquel Gil, presidenta d’AMIC-UGT de Catalunya

El 17 d’octubre de 2011 a la Seu de CAIXAFORUM, la Fundación para la Diversidad   celebrà el V acte de signatura i presentació del Consell Assessor del Charter de la Diversitat a Catalunya. 

L’acte fou presidit per Javier Benavente Barrón, President de la Fundación para la Diversidad. Valentí Farras Company, Director de Caixa Fòrum, i  Xavier López i García, Director General d’Economía Social i Cooperativa i Treball Autònom, Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Raquel Gil, la presidenta d’AMIC-UGT de Catalunya  i Samir Kollech, responsable de la Gestió de la diversitat cultural a les empreses (AMIC-UGT), van participar en la signatura d’aquest acord que promou la inclusió i l’antidiscriminació com mecanisme per millorar la qualitat de vida i de la feina.

AMIC-UGT de Catalunya reforça així el seu comprimís per fomentar les polítiques d’igualtat, del respecte al dret de la inclusió  de totes les persones amb independència de les seves diversitats d’origen, culturals, socials, etcètera. I l’ implementació de polítiques  i actuacions en l’entorn laboral i social que tingui en compte la igualtat entre homes i dones, així com la diversitat de tots els col·lectius amb els reconeixement dels beneficis que aquestes actuacions poden comportar.

Més informació del Charter per a la Diversitat: http://www.fundaciondiversidad.org/

 

 

 

Deixa un comentari